نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم سهل‌انگاری رانندگان جاده‌ای در خراسان رضوی جان یک موتورسوار را گرفت | ۲۶ تصادف طی شبانه‌روز گذشته در جاده‌های استان (۱۷ آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۴) | از شدت سرمای هوا کاسته می‌شود شینا انصاری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران می‌توانست یکی از بزرگ‌ترین فجایع زیست‌محیطی جهان باشد گلایه از تأخیر در پرداخت کارانه‌های کارکنان درمانی بیمارستان‌های مشهد زمان ‌ثبت‌نام وام‌های دانشجویی تعیین شد + جزئیات گسترش فعالیت پشه آئدس با بارش‌های پاییزی | هشدار گسترش تب دنگی در برخی مناطق کشور ورود کودکان به مدارس از ۵سالگی اجباری خواهد شد؟
سرخط خبرها

تهران تشنه است | ناترازی آبی نتیجه تمرکزگرایی و توسعه غلط

  • کد خبر: ۳۴۷۴۵۸
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱
تهران تشنه است | ناترازی آبی نتیجه تمرکزگرایی و توسعه غلط
رئیس اداره پایش مرکز ملی خشکسالی سازمان هواشناسی کشور ناترازی آب در پایتخت را نتیجه سیاست غلط تمرکزگرایی و حاشیه‌نشینی در دهه‌های قبل دانست و گفت: تهران و دیگر شهر‌های بزرگ به شکلی غیراستاندارد رشد یافته‌اند البته این معضل جهانی است چراکه نگرش افراد نسبت به زندگی در روستا تغییر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از یک برنامه رادیویی امین فضل کاظمی با بیان اینکه این‌که فقدان رطوبت خاک، کمبود محصولات کشاورزی و تغییرات نزولات جوی را در پی دارد و در بلندمدت برداشت از سفره‌های زیرزمینی را موجب می‌شود، گفت: مشکلات تأمین آب زیستگاه‌ها، تبعات اقتصادی و اجتماعی بی‌شماری خواهد داشت. در این راستا توسعه پایدار اهمیت می‌یابد؛ خاصه در مناطقی که در مرز خشک و نیمه‌خشک قرار می‌گیرند. در این بین، بیابان‌ها مرز پرتگاه را رد کرده‌اند و امکان هیچ توسعه صنعتی در چنین مناطقی وجود ندارد و صرفاً باید از قدرت فزاینده طوفان‌های شن کاست.

رئیس اداره پایش مرکز ملی خشکسالی سازمان هواشناسی در عین حال از بین بردن صرف بیابان‌ها را اشتباه دانست چراکه بوم‌گردی و طرح‌های اقتصادی که پروژه‌هایی کم‌آب‌بر هستند، در این مناطق توجیه‌پذیر است.

فضل کاظمی همچنین کشاورزی غرق‌آبی را از اقدامات پرریسک دانست و خاطرنشان کرد: تثبیت جمعیت در نقاط کم‌باران موجب توسعه خواهد شد البته توفیق چنین طرح‌هایی به اعداد و ارقام وابسته است چراکه کیفیت شهری همواره مطلوب مردم است.

وی با اشاره به این‌که افراد بومی با معضلات نقاط کم‌باران دست و پنجه نرم کرده و با آن کنار آمده‌اند، خاطرنشان کرد: قطعاً کم‌کاری‌هایی از سوی مسئولان وجود دارد و ما در مقابل این مردم دست‌ها را بالا می‌بریم، اما پایش و پیش‌آگاهی، نهایت کاری است که از سازمان هواشناسی ساخته است همچنین توسعه در اقلیم‌های کم‌باران توان نگهداشت جمعیت و پیشبرد اهداف معیشتی را ندارد.

فضل کاظمی ناترازی آب در پایتخت را نتیجه سیاست غلط تمرکزگرایی و حاشیه‌نشینی در دهه‌های قبل دانست و تصریح کرد: تهران و دیگر شهر‌های بزرگ به شکلی غیراستاندارد رشد یافته‌اند البته این معضل جهانی است چراکه نگرش افراد نسبت به زندگی در روستا تغییر کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->